Избор между отнемане на книжката или монтиране на Alcohpl Inrterlock

  • 0

Избор между отнемане на книжката или монтиране на Alcohpl Inrterlock

Category : Uncategorized

БЕШЕ ОФИЦИАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА 15 АВГУСТ. ОТИДОХ ДА ПИЯ ВЪВ ФЛЕМАЛ. ТЕСТВАХА МЕ ЗА АЛКОХОЛ, ДРЕГЕР. БЯХ ПОЗИТИВЕН. СЪДИЯТА РЕШИ, ЧЕ РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА ДА БЪДА САНКЦИОНИРАН. ПОИСКАХ ДА СИ ЗАПАЗЯ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКА, ТЪЙ КАТО МИ ТРЯБВА И ТОЙ МЕ УПЪЛНОМОЩИ ДА ИМАМ АЛКОХОЛНА БЛОКИРОВКА. МИСЛЯ, ЧЕ Е ПОЛОЖИТЕЛНО, ДА. ЗА НЯКОЙ, КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА РИСК, КОЙТО ШОФИРА ПО ПЪТЯ, БЛОКИРОВКАТА ЗА АЛКОХОЛ ВИ КАРА ДА ОСЪЗНАЕТЕ ДОСТА СИЛНО, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ, ЗАЩОТО АКО ПИЕТЕ, НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА РЕСТАРТИРАТЕ КОЛА. АЛКОХОЛНАТА БЛОКИРОВКА ВИ КАРА ДА РЕАГИРАТЕ НЕЗАБАВНО. ТОВА Е, НЯМА ИЗБОР.

ИМАХ НЯКОЛКО ПРОБЛЕМА, НЯКОИ ТРУДНИ МОМЕНТИ. ТОГАВА ЗАПОЧНАХ ДА ПИЯ. БЯХ СПРЯН ОТ ПОЛИЦИЯТА. НЯКОЛКО ПЪТИ МИ БЕШЕ НАРЕДЕНО ДА СЕ ЯВЯ В СЪДА И ВИНАГИ ПОЛУЧАВАХ ГЛОБИ. ЖАЖДАТА ЗА АЛКОХОЛ БЕШЕ ТОЛКОВА ПО-СИЛНА, ЧЕ ГЛОБИТЕ НЕ БЯХА УБЕДИТЕЛНИЯТ ФАКТОР ДА СПРА ДА ПИЯ. НЕЩО СЕ ОБЪРКА, ТОЛКОВА ЗНАЕХ. КАРАМ МНОГО КИЛОМЕТРИ ВСЕКИ ДЕН. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ, КОГАТО БЯХ ПРЕД СЪДА, АЗ САМИЯТ КАЗАХ НА СЪДИЯТА: ВИЖТЕ, СТИГА СЕГА, БИХ ИСКАЛ ДА МИ НАРЕДИТЕ БЛОКИРОВКА ЗА АЛКОХОЛ. ЗАЩОТО ОСЪЗНАВАМ, ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖА ТАКА, НЕЩО ЩЕ СЕ ОБЪРКА. И ЩЕ БЪДЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ГЛОБА, МОЖЕ БИ ЩЕ ИМА СЕРИОЗЕН ИНЦИДЕНТ. ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШО, ТЕЖКИ НАРАНЯВАНИЯ ИЛИ ДОРИ СМЪРТ. И АЗ НАПЪЛНО ИСКАХ ДА ИЗБЕГНА ТОВА, ПОРАДИ КОЕТО ПОМОЛИХ СЪДИЯТА: ВИЖТЕ: ЗНАМ, ЧЕ ИМА ТАКОВА НЕЩО КАТО АЛКОХОЛНА БЛОКИРОВКА, МОЛЯ, НАЛОЖЕТЕ МИ ГО. ЗАЩОТО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА.

ПРЕДИ ГОДИНА ПОЛУЧИХ УСТРОЙСТВОТО. ИМАМ НУЖДА ОТ КОЛАТА СИ, ЗАЩОТО ВИНАГИ РАБОТЯ СУТРИН И ВЕЧЕР КАТО ОХРАНА. АКО НЯМАХ ШОФЬОРСКАТА СИ ПРАВОСПОСОБНОСТ, ЩЕШЕ ДА МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА СТИГНА ДО РАБОТА, А КОГАТО СВЪРША ДЕСЕТ И ПОЛОВИНА ПРЕЗ НОЩТА, НЯМА АВТОБУС ОБРАТНО ДО ФЛЕМАЛ. АЛКОХОЛНАТА БЛОКИРОВКА МЕ УСТРОЙВА ИДЕАЛНО. ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ХОДИТЕ НА ПСИХОЛОГ И ВСИЧКО ТОВА СЕ ОБСЪЖДА. ТОВА ОТВАРЯ МАЛКО УМА ВИ. МИСЛЯ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ Е НЕЩО ДОБРО, ЗНАЕТЕ ЛИ. ТОВА НАИСТИНА ТЕ КАРА ДА ОСЪЗНАЕШ ПРОБЛЕМА И ТАКА СЕГА, КОГАТО ОТИДА ДА ПИЯ, НЕ ВЗЕМАМ КОЛАТА СИ, ПРОСТО ТАКА.

ТОВА НАИСТИНА ПРОМЕНИ ЖИВОТА МИ, КАКТО ДЕНЕМ, ТАКА И НОЩЕМ. В НАЧАЛОТО БЕШЕ СТРАННО, НЕЩО НОВО. И БЕШЕ В ПЕРИОДА МАЛКО ПРЕДИ КОЛЕДА, КОГАТО ИЗЛИЗАТЕ ЗА КОЛЕДНИ НАПИТКИ И КОЛЕДНИ ПАРТИТА. ТОГАВА РАЗБРАХ, ЧЕ НЕ МОГА ДА ПИЯ НА РАБОТА. НЕ МОГА ДА ПИЯ ГРЕЯНО ВИНО С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ВМЕСТО ТОВА ПИЯ ВОДА. ТРЯБВА ДА ТРЪГВАМ СУТРИНТА ЗА РАБОТАТА СИ. КАТО СЕ ПРИБЕРА ОТ РАБОТА, КАТО СЕ ПРИБЕРА ПАК ТРЯБВА ДА ДУХАМ. И ВСЕКИ ПЪТ МИ НАПОМНЯ. ПИЯНСТВО И ШОФИРАНЕ НЕ ГО ПРАВЯТ. НЕ Е ДОБРЕ И Е ТВЪРДЕ ОПАСНО.

МИСЛЯ, ЧЕ АЛКОХОЛНАТА БЛОКИРОВКА Е ПО-ДОБРА ОТ ОТНЕМАНЕТО НА ШОФЬОРСКАТА КНИЖКА. ВСЪЩНОСТ, АКО МИ ОТНЕМЕТЕ ШОФЬОРСКАТА КНИЖКА, МОГА ДА ШОФИРАМ БЕЗ ШОФЬОРСКА КНИЖКА. АКО МАХНЕТЕ АЛКОХОЛНАТА БЛОКИРОВКА, МОГА ДА ШОФИРАМ И БЕЗ ШОФЬОРСКА КНИЖКА. ОСВЕН ТОВА ЗНАМ ДА НЕ ПИЯ. АКО ШОФЬОРСКАТА МИ КНИЖКА БЪДЕ ОТНЕТА, ТОВА БИ БИЛО ДОСАДНО, ЗАЩОТО ДА КАРАТЕ ДЪЩЕРЯ МИ НА УЧИЛИЩЕ, ЖЕНА МИ ИЛИ КАКВОТО И ДА Е, ВИЕ СЪЩО ЛИШАВАТЕ СЕМЕЙСТВОТО МИ ОТ ТАЗИ ПРИВИЛЕГИЯ.

ТОВА ПРОМЕНИ ДРАМАТИЧНО ЖИВОТА МИ. ВРЪЗКАТА МИ С РОДИТЕЛИТЕ МИ, БРАТ МИ И СЕСТРА МИ, ГАЗЪТ СТАВАТ МНОГО ПО-БЛИЗКИ. РОДИТЕЛИТЕ МИ СЪЩО СТАНАХА МНОГО ПО-МАЛКО ПРИТЕСНЕНИ. СЕГА ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМА АЛКОХОЛНА БЛОКИРОВКА, НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ПИЕ И ДА ШОФИРА. ТАКА ТЕ СПЯТ МНОГО ПО-ДОБРЕ ПРЕЗ НОЩТА. СЕГА, ТОЗИ В КОЛАТА МИ. ЛИЧНАТА МИ Е ПРАВИЛНО. КУПИХ ГО ОТ ФИРМАТА. КАЗАХ: ВИЖ, ТОЛКОВА СЪМ УБЕДЕН В ТОВА, ЧЕ ЩЕ ГО ПОЕМА.

ПРЕДИМСТВОТО НА АЛКОХОЛНАТА БЛОКИРОВКА Е, ЧЕ ЗАПАЗВАТЕ ШОФЬОРСКАТА СИ КНИЖКА, ОТ КОЕТО СЕМЕЙСТВОТО ИМА ПОЛЗА И Е ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ, КАКТО И МНОГО ДОБРО ЗА БЕЗОПАСНОСТТА, ТЪЙ КАТО ВЕЧЕ НЕ ПИЯ, КОГАТО СЪМ С КОЛАТА СИ. ТОВА Е ДОБРЕ НЕ САМО ЗА МЕН, НО И ЗА ДРУГИТЕ.

ТОВА Е ИСТИНСКА ИСТОРИЯ НА УСПЕХА. КЪДЕТО СЕДЯ АЗ, ВИЕ НАИСТИНА МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ КАТО ИСТОРИЯ НА УСПЕХА. ОЧЕВИДНО МЕ ПРОМЕНИ КАТО ЧОВЕК.


Log out of this account

Leave a Reply